Vrijdag 12 juli 2024

Welkom bij "La ferme de Behoute", luxueus vakantieverblijf

Anne en Jean-François Galand verwelkomen u in "La ferme de Behoute". Dit huis is gelegen in een prachtige groene streek aan de deur van de Ardennen en de bron van "La Vallée de la Molignée".

Omringd door velden en bossen zullen de natuurliefhebbers hun zin vinden. Dankzij de rustige sfeer en de mooie natuur zullen ontspanning en wandelingen zeker deel uitmaken van uw verblijf. "La ferme de Behoute" zal zowel kinderen als volwassenen bekoren. De hoeve is ook een uitstekende keuze voor dynamische bedrijven die aangename evenementen voor hun medewerkers willen organiseren.

De hoeve werd in de 17de eeuw gebouwd en maakte deel uit van "L'Abbaye de Brognes". Door haar monastieke oorsprong en haar "Condroz" stijl, combineert de hoeve authenticiteit en luxe. Ze werd in 2011 hellemaal gerestaureerd met respect naar het verleden.

De hoeve is enkel in het geheel te huren en is geschikt voor groepen tot 16 personen. Het huis beschikt over 6 slaapkamers en 7 badkamers zodoende dat privacy verzekerd wordt. De gezellige, verfijnde inrichting van het huis garandeert u  een comfortabel verblijf. Het binnenzwembad, de sauna en de massage- en relaxatieruimtes zullen u onvergetelijke momenten van ontspanning bezorgen.

Daarenboven bevindt u zich in de nabijheid van meerdere toeristische sites, sportieve activiteiten en wandelingen. Het huis bevindt zich dicht bij "La vallée de la Molignée Vallei", "L'Abbaye de Maredsous" en de streek van Dinant.